O znamki Taifu


Tradicionalna kitajska medicina rešuje težave celostno, saj se posveča vzrokom problemov in ne samo simptomom. Poleg akupunkture in akupresure je med najpogostejšimi in najbolj znanimi načini tudi uporaba zelišč.

Kozmetična linija Taifu temelji na konceptih tradicionalne kitajske medicine. Z uporabo visokotehnoloških rešitev kombinira peptidne izvlečke zelišč, z njihovo pomočjo rešuje vzroke kožnih problemov in dodaja koži  kvalitetno hrano. Različne vrste peptidov in peptidnih verig oskrbujejo kožo z  vlago, popravljajo poškodovane kožne celice ter dodajajo kolagen, ki ga koža začne izgubljati že pri 20 letih. Različni izvlečki zelišč  nudijo koži dodatne koristi z vlaženjem, blaženjem vnetij, beljenjem madežev, zmanjševanjem gub, čiščenjem kože, izboljševanjem stanja aknaste kože in z antioksidantivnim delovanjem.

Kozmetika Taifu je kitajska naravna blagovna znamka proizvedena v EU v Španiji. Kozmetika Taifu zagovarja minimalističen življenjski slog, zato si prizadeva, da ljudem zagotavlja čim bolj enostaven postopek nege. Eden izmed izdelkov  te linije je Taifu sprej, ki lahko nadomesti tonik, serum, dnevno kremo, nočno kremo in kremo za oči. V samo enem spreju se nahajajo vse snovi, ki jih potrebuje naša koža. Sprej je naraven in efektiven, saj vsebuje kolagen, 5 različnih peptidov, peptidne verige ter izvlečke zelišč. Je brez dišav, alkohola, kemičnih konzervansov, emulgatorjev, hormonov, sintetičnih pigmentov in težkih kovin.

Današnji življenjski tempo je zelo hiter, zato si želimo za vzdrževanje lepote in zdrave kože porabiti čim manj časa, ne da bi pri tem trpela kvaliteta nege. Pri tem nam lahko pomaga kozmetika Taifu.