O meni

Živijo, moje ime je  Su Ping. Odraščala sem v Beihaiju, slikovitem mestecu na jugu Kitajske, kjer je moje zgodnje zanimanje za estetiko hitro zacvetelo. Leta 1986 sem se rodila v kulturi, ki ceni harmonijo in naravno lepoto, kar me je neizmerno navdihnilo. Svojo akademsko pot sem nadaljevala v Xianu, kjer sem na lokalnem kolidžu pridobila dragocene izkušnje in znanje.

eliksir lepote

Med študijem sem zgrabila priložnost in se vpisala v tečaj ličenja, nege in masaže obraza. To enoletno potovanje v svet estetike mi je dalo ne samo teoretično znanje, ampak tudi praktične veščine, ki sem jih kasneje še nadgradila.

Usoda mi je namenila nove avanture – poročila sem se in svoje življenje prenesla v čudovito Slovenijo. Da ne bi zapustila svoje strasti, sem tu nadaljevala izobraževanje in postala certificirana vizažistka z odliko pri priznanem Zavodu AI. A kot večna učenka nisem mogla mirno sedeti – moje znanje sem obogatila z izobraževanji na poletni šoli v Make Up Artist Centru in raznolikimi delavnicami.

Moj osebni in strokovni razvoj ne pozna meja, kar potrjujejo številni certifikati, med njimi tisti za oblikovanje obrvi po metodi Anastasie Beverly Hills in za izvajanje depilacije, ter izobraževanja s področja sprostilnih tehnik in nege kože. Še več, v domovini sem osvojila naziv kozmetičarke TKM (višja raven), ki združuje tradicionalne vrednote z modernim pristopom.

Moja radovednost in ljubezen do lepote sta me vedno gnala naprej. Z navdušenjem odkrivam in preizkušam inovativne metode in tehnike, ki se borijo proti znakom staranja in prinašajo občutek svežine in novosti.

Moda in lepota sta že od otroštva krojila moje dni. Verjamem, da je zdrava in sijoča koža temelj prave lepote, zato sem svojo strast posvetila azijski obrazni masaži. Ta tehnika, ki izhaja iz tradicionalne kitajske medicine, ne le da pomaga ohranjati mladosten videz, ampak prinaša tudi globoko sprostitev in energetsko ravnovesje.

Dovoli mi, da s teboj delim ta čarobni svet negovanja in lepote, kjer boš izkusila, kako neverjetno je lahko, ko zaupaš rokam, ki združujejo starodavno modrost in sodobno znanje.

Toplo vabljena v moj svet, kjer je lepota več kot videz - je občutek, ki ga nosimo v sebi.

Su Ping