naravna azijska kozmetika

Naravna azijska kozmetika iz skrbno izbranih rastlinskih izvlečkov

Avtor: Ping Su

Rada odkrivam in poskušam nove stvari, rada spoznavam nove metode in tehnike, ki  upočasnijo proces staranja, rada delim dobre stvari z okolico,  rada tudi povem drugim, kaj si želim in kaj iščem.

Enkrat sem eni svoji znanki pripovedovala, da bi v svojem salonu rada imela naravno azijsko kozmetiko. In preko nje sem spoznala  linijo Eurona. Najprej, ko sem slišala, da je vodilni njihov izdelek sprej 5 v 1, ki lahko nadomesti tonik, serum, dnevno kremo, nočno kremo in kremo za okrog oči, nisem mogla razumeti, kako en sam sprej lahko nadomesti različne izdelke za nego. Iz lastne izkušnje sem namreč vedela, da mi ponavadi izdelki, ki so imeli  veliko funkcij, niso delovali dobro. Zato sem še naprej vsak dan lepo čistila obraz, tonirala, nanašala serum, (zvečer še eterično olje) in kremo, šele nato sem  začela postopek ličenja. Za proces negovanja sem porabila veliko časa, a se mi je vedno zdelo, da se to splača, saj bom tako lahko dlje ostala mlada. 

Ko sem se podala v raziskovanje linije Eurona, sem izvedela, da gre za sprej iz skrbno izbranih naravnih rastlinskih izvlečkov, integrativnih peptidnih verig in inovativne tehnologije, ki peptidne verige razbije na mikrodelce ter tako omogoči, da sestavine prodrejo globoko v kožo in spodbudijo njeno delovanje ter ji vdihnejo novo življenje. Všeč mi je bilo, da so izdelki   popolnoma brez umetnih dišav, sintetičnih barvil, alkohola, emulgatorjev, kemičnih konzervansov, težkih kovin ali hormonov. Naravni, efektivni, enostavni za uporabo, proizvedeni v Španiji, v EU. Slišalo se je zelo dobro. Zakaj ne bi poskusila, če s tem lahko skrajšam čas za vsakdnevno nego? Hkrati mi je bil obljubljen tudi boljši rezultat. Efekt po uporabi izdelka naj bi bil boljši kot po uporabi vseh prej uporabljenih izdelkov skupaj. Poskusiti ni greh!

Odločila sem se kupiti 5 sprejev, da bi lahko zadosti dolgo in natančno  opazovala spremembe na obrazu, saj sem vedela, da od samo ene doze ne morem pričakovati  čudeža. Ko sem dobila izdelke, sem takoj pričela z uporabo - nekajkrat na dan sem posprejala obraz. Da bi kar najlažje opazila efekt,  sem se vsake toliko časa fotografirala.


Občutek po nanosu spreja Eurona je bil osvežilen, malo lepljiv zaradi kolagena, pa tudi malo sladek po okusu, saj vsebuje izvlečke sladkega korena. Občutek je bil tako dober,  da sem posprejala obraz še večkrat čez dan, seveda tudi zvečer po čiščenju. Nisem uporabila nobene druge kreme, koža pa je ostala vlažna in malo lepljiva. 

Naslednji dan sem sprej ponovno uporabila, pa me je koža začela srbeti in postala je rdeča. Spomnila sem se, da sprej vsebuje izvleček različnih zelišč, jaz sem pa alergična na cvetni prah in travo in že sem bila skoraj prepričana, da sem alergična tudi na ta sprej.    


Ko sem prodajalki povedala o stanju po uporabi spreja, mi je rekla, da se ponavadi alergija pojavi nekako pol ure po nanosu spreja. Koža pa  me srbi in je rdeča, ker je moja koža dehidrirana. Po nanosu spreja koža namreč dobi veliko vlage, tega pa  ni navajena, zato mi je predlagala, da zmanjšam količino. Čeprav sem dvomnila, sem vseeno  naredila tako, kot mi je povedala. Zmanjšala sem količino. Še vedno me je srbelo, ampak manj, ni pa bilo več rdeče kože. Nekaj dni kasneje me  ni nič več srbelo in  ugotovila sem, da je moja koža veliko manj mastna.


Prva dva tedna sem se ves čas spraševala, ali je res dovolj samo en sprej, ali res ne potrebujem druge kreme in seruma. Občutek je bil zanimiv, ker po eni strani se mi je zdelo, da je koža res boljša, po drugi strani pa sem bila navajena, da sem na kožo nanašala veliko slojev izdelkov. Zato sem se kakšen dan vseeno po spreju namazala še s kremo. Čez približno dva tedna sem si naredila še eno sliko. Po primerjanju slik sem takoj opazila, da je ogrcev veliko manj, pore so ožje, ton je poenoten. Koža je bila bolj gladka, čeprav se to na sliki ne vidi. Ko sem uporabljala sprej že mesec dni, sem ponovno naredila sliko. Razlika me je popolnoma presenetila: še manj ogrcev, nič več mastne  T-cone, koža je delovala bolj svileno. Se je pa zgodilo, da se mi je tu in tam pojavil kakšen mozolj, kadar sem imela ženske dneve. Ampak narejene fotografije in občutek na koži sta me prepričala, da je Eurona linija dobra in tako sem se odločila, da bi jo ponudila v salonu.

Ko sem postala zastopnik linije, sem seveda morala poskusiti še druge izdelke. Prvi je bil na vrsti čistilni gel, saj je kožo  vsak dan treba zjutraj in zvečer dobro očistiti. To je prvo pravilo, ki se ga je treba držati, če želimo ohraniti kožo lepo. Čistilni gel iz linije Eurona prav tako vsebuje  peptide, čisti in hkrati neguje kožo in po čiščenju moja koža ni bila več suha in zategnjena. Bila sem zelo zadovoljna.

Eliksir Youth code je sploh čudovit, moja koža je po uporabi mehka in svilena, zelo lepo navlažena. Če zaključim: Po uporabi teh izdelkov je moja koža postala bolj zdrava, čista, lepa in negovana. 

Na Kitajskem imamo star pregovor: 事实胜于雄辩 (shì shí shèng yú xióng biàn) : Dejstva povejo več kot besede! Poglejte slike moje kože:        

Pred majem sem uporabljala samo Eurona sprej, potem pa sem začela uporabljati še njihovi čistilni gel in Eurona serum.

Pred poletnimi počitnicami sem zelo pazila na hrano. Več kot pol leta nisem jedla skoraj nič sladkorja, tudi nič ocvrte hrane, veliko zelenjave, pila veliko tekočine. Hkrati sem telovadila vsaj 5 krat na teden. Ko so se začele počitnice, se je moja rutina za hrano in telovadbo čisto porušila. Stranski učinek počitnic se vleče do danes, še vedno kdaj pa kdaj jem junk food, pa kakšne sladice, ocvrto hrano in manj telovadim. Zato se je moja koža rahlo poslabšala, čeprav uporabljam enake izdelke.  

Izdelki Eurona linije so ne samo polepšali mojo kožo, polepšali so tudi moje življenje. Postala sem bolj samozavestna, saj je moja koža veliko lepša, imam pa tudi več časa, ki ga lahko preživljam z otrokoma, z družino, imam čas za telovadbo, moja kozmetična torbica pa je v prtljagi na potovanju lažja. Skratka, z izdelki sem zelo zadovoljna in pričakujem, da bodo ustvarjalci Eurona linije v prihodnosti ponudili še kaj novega, še kaj tako dobrega in učinkovitega.

Napiši komentar

Upoštevaj, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.

AKCIJSKA PONUDBA

Kolagen Beauty Sip 500ml
Redna cena
€32,00
Redna cena
€45,00
Znižana cena
€32,00
Kolagen za sklepe Beauty Sip MINT 500ml
Redna cena
€32,00
Redna cena
€45,00
Znižana cena
€32,00
kolagenkolagen

Kolagen Beauty Sip 500ml

Redna cena
€32,00
Redna cena
€45,00
Znižana cena
€32,00
PINK GREY
kolagen za sklepekolagen

Kolagen za sklepe Beauty Sip MINT 500ml

Redna cena
€32,00
Redna cena
€45,00
Znižana cena
€32,00