proti gubam

Pot do opaznih sprememb

Avtor: Tina Slivar (zobozdravnica)

Ko si me prosila za opis mnenja oz. vtisov o uporabi spreja Eurona, sem bila takoj za, saj je moja izkušnja precej zanimiva, obsega vse od odpora in neugodja ob uporabi do popolnega navdušenja - zdaj je to praktično moj edini negovalni izdelek, ki ga ne menjam več.
Že od kar pomnim, sem imela težave s kožo oz. mozolji. Menjala so se obdobja, ko je bilo stanje malo boljše in spet slabše, poskusila pa sem praktično vse, od drogerijskih izdelkov proti aknam pa vse do zelo močnih zdravil kot so sistemska zdravila Roaccutane. 
Ob zadnjem obisku dermatologinje, ko me je postavila pred dejstvo, da je moja kožo zaradi sestave loja in velikosti por obsojena na mozolje, sem se sprijaznila, da bom nekakšen "status que" vzdrževala z občasnimi kurami Roaccutane zdravila in vsakdanje uporabe Skinoren kreme (azelainska kislina). 
Potem pa sem naključno prišla v salon gospe Ping na obrazno masažo. Med obiskom sva se pogovarjali tudi o stanju moje kože in predlagala mi je uporabo Eurona spreja. Sprva mi ni bil všeč. Lepljiv občutek je na koži ostal se ure in ure, kar me je tako motilo, da z uporabo nisem želela nadaljevati. Sprej sem zato vrnila v salon, kupila pa ga je moja prijateljica. Po mesecu dni sem tudi jaz opazila, da se je njena koža opazno izboljšala in odločila sem se, da spreju dam še eno priložnost, saj sem ravno takrat odhajala na morje in se mi je zdelo praktično, da vse negovalne izdelke lahko nadomestim z enim in tudi sicer so bile zaradi hude vročine vse moje kreme enostavno pretežke za kožo in se sploh niso hotele vpiti. Odločila sem se, da se za lepljiv občutek ne bom menila, da pa bi dejansko preverila učinkovitost spreja, sem v tistem času tudi prenehala z uporabo tablet in kreme Skinoren. 
Po 14tih dneh nisem mogla verjetni spremembam na koži. Koža se je dobesedno transformirala, mozoljev ni bilo več in tudi zamašenih por ne, pore na splošno niso bile več tako opazne, koža je bila hidrirana in sijoča, manj opazne so bile tudi drobne gubice pod očmi.
Z uporabo spreja sem nato nadaljevala še naprej in si oddahnila, ker so se moje težave s kožo končno umirile.

Napiši komentar

Upoštevaj, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.

AKCIJSKA PONUDBA

Kolagen Beauty Sip 500ml
Redna cena
€32,00
Redna cena
€45,00
Znižana cena
€32,00
Kolagen za sklepe Beauty Sip MINT 500ml
Redna cena
€32,00
Redna cena
€45,00
Znižana cena
€32,00
kolagenkolagen

Kolagen Beauty Sip 500ml

Redna cena
€32,00
Redna cena
€45,00
Znižana cena
€32,00
PINK GREY
kolagen za sklepekolagen

Kolagen za sklepe Beauty Sip MINT 500ml

Redna cena
€32,00
Redna cena
€45,00
Znižana cena
€32,00